companyerisme

Hi ha un gest de companyerisme que sempre m’ha agradat molt, que és el del reconeixement amb la mirada.Que algú t’entengui amb una mirada neta i clara des de l’altra punta de la sala, del tren i que sigui còmplice d’una situació viscuda. Una societat malalta està mancada d’aquests petits gestos de confiança, vaig pensant mentre que la via ens marca el ritme del sacseig, no es poden negar les coses implícites,les no evidents. No se’ns pot privar del punt de partida de tantes històries inimaginables per diverses. Però encara anem trobant instants d’aquests al llarg del dia, em dic convençuda. D’esquenes segurament que avui hi ha moltes persones que somriuen de camí a casa després d’un d’aquests reconeixements que també, no cal negar-ho, ens guia la curiositat i el desig.
Anuncis

3 pensaments sobre “companyerisme

  1. Ets una gran observadora, t'agrada veure que fa la gent i et fixes en detalls que per molts passen desapercebuts. Mirant la gent s'aprenen moltes coses.Suposo que això és el que en diuen "comunicació no verbal", i que moltes vegades és mes autèntica i fiable que l'altra. Normalment, al ser espontània és més sincera. Malgrat els moments difícils que estem vivint, com diuen els Manel "Ens en sortim"

  2. Tot va massa depressa i ens perdem molts instants del dia a dia, aquells que ens porten a les relacions personals, el saber compartir i que ens ajuden a creixer.Una mica malalta la societat si que està si,…Salut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s