bar de nit

Sempre que parlo amb aquest amic que us explico és perquè torna d’algun lloc o se’n va cap a un altre. És estranya la nostra amistat. Aquesta vegada ell ha esdevingut molt més generós que jo i no li ha importat dir que era urgent que ens veiéssim. Sempre té moltes coses a explicar i no costa gens d’escoltar-lo. Em diu que em troba més agradable. Vaja. Entenc què vol dir, com si hagués fet les paus amb no sé què. Potser sí.
Ara teoritza sobre el despit i com que això de les emocions dels homes és un tema que m’interessa molt, a veure si així un dia ens entenem tots, em comenta que existeixen tres fases consolidades.
A la primera fase no vols veure ni sentir a parlar de cap dona. És l’enemic. Vius en una apatia només alleugerida per l’alcohol. La segona fase és la de reconciliació amb la teva necessitat d’afecte. I per això comences a mirar aquestes pel·lícules amb títols poc subtils on sempre hi ha una gola profunda. I a la tercera fase, penso que alimentada per la segona, comences a fer-t’ho amb dones sense cap tipus de criteri.
Collons, els homes, dic. I no puc afegir-hi res més.
Anuncis

3 pensaments sobre “bar de nit

  1. Miri, tot depèn del que sentis per l'altre persona, perquè si no sents res doncs senzillament s'acaba una relació i ja està, si n'estàs enganxat tot depèn del temps que necessitis per acceptar que no ets tan perfecte i que no pots tenir sempre el que vols (i sembla estrany la quantitat d'homes que encara haurien de portar bolquers), sobre l'alcohol, pelis guarres i follar amb tothom que vol que li digui en conec que ho aprofiten amb o sense relació per enmig

  2. Les dones també passem aquestes fases, no és exclusiu dels homes, el que passa que en canvi de les pelis pornos mirem culs, intentem tocar-los, anem a reunions de taper-sexs i ens aliem amb altres solteres calentones per criticar el gènere masculí en general…..fins que surts llançada com un tap de cava d‘una ampolla sacsejada i comences a tirar-te a tota cua sense massa criteri….no som tant diferents….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s