kramer contra kramer

La vida cabe en un dibujo, Antonio Mingote

Hi havia un home a una ciutat del Vallès, fill de burgesos, educat en l’opulència a casa i en el catolicisme a l’escola. A la universitat va fer Dret, contra tot pronòstic, i després va passar a ser advocat laborista. Va protagonitzar un argument de pel·lícula quan va guanyar el seu pare en un pleit, on treballadors acomiadats irregularment pel seu progenitor van haver de ser imdemnitzats. Aquest home que convivia amb la família, va renunciar finalment  a tot, i va traslladar-se a una comuna de la ciutat, a la plaça Filipines. I amb el pas dels anys va ser alcalde. Una carrera culminada després de tanta renúncia, ja em direu si això no és una paradoxa.

Qui sap si no cedir a la corrupció també sigui en aquest bàndol. Que quan un ha nascut i viscut en l’opulència, avesat al luxe, molts diners deixen d’impressionar-lo. I aleshores es comença a viure.

p.d: Gràcies, Josep, novament.

Anuncis

3 pensaments sobre “kramer contra kramer

  1. …fill de burgesos, educat en l'opulència a casa i en el catolicisme a l'escola. A la universitat va fer Dret, "contra tot pronòstic???" Què s'esperava, que fes ADE a ESADE, potser :)Cafelitus

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s