això va passar en un vàter

D’un cop de porta, l’actriu de la sèrie femenina de moda va tancar la porta. Va encendre un llarg cigar, va inclinar el cap enrere i va voler fer voleiar els seus cabells curts endebades.
Un director (es veu que molt reconegut) segué al meu costat i no parà de queixar-se tota la nit. Castellar fa pudor de caca i de camp.Potser pensà que això a mi em faria gràcia quan no feia res més que constatar allò que un dia el Josep Lluís Badal va dir: que la gent de la faràndula era gent estranya.
Esperant per entrar al lavabo es veu que l’Ester va provar de conversar amb un actor, també molt reconegut. Però es veu que ella parlava massa fluixet perquè ell no la va sentir.
I per això el Juli, al final, va decidir que ja n’hi havia prou de tanta vaca sagrada i va decidir pixar-se a la tassa del vàter perquè aquells actors encadenats amb grillons a les sèries homogènies de la televisió també, de tant en tant, poguessin mullar-se el cul.

Anuncis

2 pensaments sobre “això va passar en un vàter

  1. ole!! jo ja he sentit aquesta història!! i en Juli és el millor de tots!! quin gran geni!! pixar-se!! és el millor que pots fer, quan la gent no sap estar al seu lloc el millor és marcar terreny!!!

  2. està bé fer servir l'imaginàri però el text perd versemblança posant un personatge com en juli. a mi m'agrada més el de l'ester. per cert molt ben trobat això de posar el quadre de la supèrbia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s